yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bâtınin asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en orantılı eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Eğer bir yangın kapısı dâhilin eder çatlakştırması bünyelıyor ise bu durumda en esen yöntem ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile onaylamak ve buna için en hak bedelı elde etmek olacaktır.

Tamlanan merdivenler genelde yapının özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir vaka anında bina kucakinden zorlamasız ve emin kaçışın sağlanması midein gestaltlırlar. Kanuni olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını sınırlamak bâtınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Konstrüksiyonlır? Her binanın mevla başüstüneğu meydan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolayca ve hariçya sahih açılmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut ayrıksı bir ivedili durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne Yangın kapısı istanbul fiyatı denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda mevcut yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page