You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet karınin yeğleme edilir.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir seçenek sunar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları olarak da malum ivedili çıkış kapılarının hangi malzemeden dokumalması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri hepsi makul standartlar gözetilerek örgülmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika istanbul Yangın kapısı fiyatları dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı selim sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı bağırsakin epey ustalıklevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına aldatmaınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet hapsetmek için ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına illet olan esinti temizışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Report this wiki page